perjantai 27. maaliskuuta 2015

BLOGIN TARKOITUS


Blogi sisältää kirjoituksia asumisoikeusasukkaista. Kirjoitukset ovat eri vuosilta ja perustuvat pitkälti omiin kokemuksiin. Lisäksi blogi sisältää asumisoikeusasukkaiden kokemuksia ja mielipiteitä asumisoikeusasumisesta ja asumisoikeusyhtiöstään.

Millainen kuva sinulla on asumisoikeusasukkaista? Kuinka solidaarisia asumisoikeusasukkaat ovat toisilleen? Vetävätkö he yhtä köyttä yhtiöihinsä nähden? Puolustavatko he edustajiaan, kun nämä yrittävät puolustaa asukkaiden vähäisiä oikeuksia yhtiöissään? Vai onko asumisoikeusasukas susi toiselle asumisoikeusasukkaalle? Onko asumisoikeusasukas valmis "myymään" vertaisensa, jos siitä on hänelle itselleen taloudellista tai muuta hyötyä? Jne. Jne.

Asumisoikeusasukkaat-blogi kuuluu blogiperheeseen, johon kuuluvat seuraavat blogit, joiden ensimmäiseen kirjoitukseen pääsee seuraavista linkeistä:

ARA-KIRJOITUKSIA

ASUNTORAKENTAMISEN KEHITYSSÄÄTIÖ

AVAIN ASUMISOIKEUS OY

YMPÄRISTÖMINISTERIÖ

1 kommentti:

  1. Asumisoikeusasukkaista ja heidän edustajistaan suurin osa on valmiita "myymään" itsensä ja asukkaiden edunvalvonnan jopa vain kahdesta viinilasillisesta kuten viime vuonna tapahtui AVAIN Asumisoikeus Oy:ssä. AVAIN Asumisoikeus Oy lakkautti asukastoimikuntien puheenjohtajien alueelliset kokoukset ja valtakunnallisen kokouksen vuonna 2013 typistäen näin asukashallinnon ja -demokratian vain taloyksikkötasolle, mutta suurin osa asukkaista ja heidän edustajistaan ei ollut moksiskaan. Yhtiö nimittäin lupasi kaksi paukkua jokaiselle, joka lähtee kokoukset korvaavaan Tallinnan "kehittämisseminaariin" kesäkuussa 2014. Kun yhtlö lupasi Tallinnan risteilyn paukkuineen, niin suurin osa asukkaiden edustajista, jotka vielä valtakunnallisessa kokouksessa 2013 vastustivat kokousten lakkauttamista, kilvan ilmoittauituivat risteilylle. Ja yhtiön edustajat olivat mielissään. Todennäköisesti kertoivat viranomaisille (Aralle), että AVAIN Asumisoikeus Oy:ssä ollaan yhtä suurta tyytyväistä perhettä ilman soraääniä.

    VastaaPoista

Kommentit ovat tervetulleita periaatteella "Jokainen vastaa omasta tekstistään"!